Juridiskā informācija

 Gūsti prieku, dāvinot izvēles iespēju!

T/c "Pilsētas Pasāža" dāvanu karte ir lielisks veids, kā iepriecināt svētkos savus tuviniekus, draugus, kolēģus un sadarbības partnerus.

Dāvanu kartes pieejamas 10, 15 un 20 EUR nominālvērtībās. Tās iespējams iegādāties t/c "Pilsētas Pasāža" informācijas centrā.

Dāvanu karte t/c "Pilsētas Pasāža" nevar tikt izmantota norēķiniem pie atsevišķiem tirgotājiem: Maxima, Meridian Trade Bank, NĪP Kase,  Kurzemes Gaļsaimnieks, Turkebab un Klondaika. 

Svarīgākie Dāvanu kartes lietošanas noteikumi:

-          Dāvanu karte jāizmanto vienā pirkuma reizē.

-          Ja pirkuma summa nesasniedz Dāvanu kartes vērtību, starpība netiek izmaksāta. Ja pirkuma summa pārsniedz Dāvanu kartes vērtību – starpība jāpiemaksā veikala kasē.

-          Dāvanu karti nav iespējams apmainīt pret naudu.

-          Nozaudēta vai bojāta Dāvanu karte netiek atjaunota.

-          Dāvanu karte ir derīga 6 mēnešus no tās iegādes dienas.

-          Dāvanu karti, kurai beidzies Derīguma termiņš ne vairāk kā 1 (vienu) mēnesi, ir iespējams pagarināt uz termiņu, kas nepārsniedz 3 mēnešus no Dāvanu kartes Derīguma termiņa beigām. Dāvanu karti šādi ir iespējams pagarināt tikai vienu reizi, uzrādot pirkuma čeku.

-          Dāvanu karti, kurai ir beidzies Derīguma termiņš vairāk kā 1 (vienu) mēnesi, nav iespējams atjaunot un samaksātā nauda par Dāvanu kartes iegādi netiek atgriezta. Tāpēc aicinām to izmantot līdz derīguma termiņa beigām.

Papildus jautājumus variet uzdot t/c „Pilsētas Pasāža” informācijas centrā pa tālr. +371 27646777 vai rakstot pilsetas.pasaza@marnoj.lv .

Patīkamus pirkumus!

Laipni lūdzam

Pilsētas Pasāža

 

P.-Sv. 10-20

Infocentrs

 

P.-Sv. 8-20

 

Forevers

 

 P.-S. 9-20

Industra

 

P.-Ce. 9-17

Pk. 9-15:30

S -Sv.  SLĒGTS

BENU 

 

P.-Sv. 8-20

 

Jelgava, Driksas iela 4

MEGO

 

P.-Sv. 8-22

 

 

 VR GAMING

KIDS ARENA

 

P.-Sv. 10-22

 E-Lats

 

P.-Sv. 8-20

 LMT

P.-Pk. 9-20

Se.-Sv. 10-20